Sjuk (i huvud å kropp)

Heii bloggen går åt helvete för ja kan inte ta selfies hahahaha. Nä men ärligt min kamera där fram (de måste ju heta selfie kameran??) e typ väldigt trasig för jag tappar min lur 10 gånger om dan och just av den anledningen vill jag inte heller laga den/köpa en ny för ja kommer ändå bara ha sönder den med? Born to have a nokia 3310 lr va den heter skojar ejjj.
 
Annars är jag typ arg på massa grejer haha nä men kände mig lite allmänt irriterad nu på kvällskvisten venne vrf de bara kom kanske för att mitt liv är så brutalt jobbigt ;-) ne ja driver lite men har varit sjuk i typ en vecka först med ja venne vad influensa lr ngt kanske? Sen nu med halsfluss standard äckel, så äter penicillin .. Sen ja venne ens vrf blir irriterad på alla som ska äta så nyttigt ALLTID tänka ojj nu åt jag en liten bit av något asså sure jag fattar man vill ta hand om sin kropp, kanske va smal yadayada men jag tror personligen ju mer man tänker på det asså ju mer man obsessar desto värre blire asså låt dagen bli som de bli om du äter en hel b´Ben n Jerrys som jag precis gjorde haha ja då gjorde du det värre saker har hänt men aa ja venne de kanske bara e jag som äter så mycket skit som jag gör så kanske drf jag tycker de e konstigt med folk som INTE gör det ;P Sen ja venne de finns massa grejer som stör mig eller ska man säga många som stör mig ja gillar inte folk i allmänhet kan störa mig på när någon går efter eller före mig på en väg ja venne vrf men de e irriterande ibland haha aja venne ens vrf jag skriver de här kanske e hög på medicin fan vet jag
 
Men någon roligare var att ja å Edo va på bio idag vet typ inte ens  vad den heter den va inte så bra eller ingen bio film i alla fall men alltid kul att hitta på något. Innan hämta vi hans kompis i stan å käkade å sådär. Måste bara säfa en till sak om den där medicinen den gör en frisk på 1 dag skojar ej mådde skit i torsdag gick till läkarn i fredags morse å va bra typ på kvällen haha udnerbart. Såklart inte helt frisk men mår inte dpligt längre liksom =) OCH det var STRÅLANDE sol underbart Sverige levererar för 1 gångs skull tack å hej imogon blire kalas ska fan försöka ta lite bilderrr .. kanske.. förhoppniongvis..
 

Här har jag legat för det mesta under en veckas tid så inget att missa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0