👍

HallĂ„ hallĂ„. 
Firade vicy i lördags dÄ hon fyllde 21 Är, grattis igen stumpan! Snart Àr det ens egen tur ocksÄ..
Vi var iaf hos dom i TÀby Ä grillade (jag grillade sÄklart lax ;-)) Ä sen fikade med hennes syskon + familj. Vi ville egentligen hitta pÄ ngt roligt efter men ingen kunde typ Ä vicy skulle upp Ä jobba morgonen efter sÄ vi impuls Äkte pÄ bio i TÀby haha kom typ 5 min innan bion skulle börja:P Ne men de va mysigt iaf . Annars har jag mest jobbat.. Var med syrran i arninge ngn dag och sen har jag vÀl hÀngt lite hos espri Ä sÄdÀr . puss hej


Nu e de höstMan mÄste Àlska sommaren

Tjo. En ledig dag. En dag som spenderades med vĂ€nner vid en sjö i Brottby ngnstans. Skit litet men skönt utan 100 pers som det alltid Ă€r nĂ€r man Ă€r pĂ„ dem populĂ€ra/vanliga stĂ€llena.. :-) Kan vĂ€l inte pĂ„stĂ„ att jag badade sĂ„ mycket, doppade mig bara med det var skönt att bara hĂ€nga! 


The queen of rap, slayin with queen Bey

 

Fullrulle!

Godmorgon. Ligger fortfarande i sÀngen skönt att vara ledig hehe :) jÀklar vad de Äskade i natt vaknade till ngra gÄnger. 
Har ju inte varit sÄ aktiv hÀr sÄ ska försöka ta igen de lite :P
 
Har som sagt var mÄnga födelsedagar pÄ sistone, först var det pillos förra fredagen Ä dagen efter det eves. Jobbade under hela den helgen men det hanns med lite firande ÀndÄ :-)


..Sen var blev det lite bad och middag och bad hos ena systern i Vaxholm i tisdags och dagen efter det var vi i Danderyd och firade en annan syster som fyllde hela 30! Sen har det vÀl vart ganska lugnt pÄ den fronten nu :) 
Gick ut pÄ en liten promenix med Annies hund Nelson. SÄ söt, ser ut som ett litet lamm! =)

SĂ„ nu under helgen har jag hĂ€ngt lite med mollie och epsri blandannat, och igĂ„r var jag och babe pĂ„ bio. Mysss. Har ju somsagt vart ledig sen hĂ€r helgen sĂ„ det har vart skönt! Imorgon blire Isf jobb igen men det ska nog gĂ„ an. Tyckte jag sĂ„g att det skulle komma en vĂ€rme bölja igen med dagar pĂ„ 30grader.. 😘
Frukttallrik. Och Nutella. Mums!

RSS 2.0