He he sämst

Hallå bloggen har fått lida för att jag är trött och omotiverad haha.. Har verkligen inte pallat blogga, speciellt inte när jag "halkat" efter som jag själv kallar det. Orkar liksom inte skriva ikapp men inte heller bara skita it å bara skriva ett inlägg om ni fattar.. Livet är fan tufft ;-)
 
Ne men va har jag gjort då jag har jobbat en del, tror att de är mycket drf jag aldrig pallar blogga längre typ haha. Ne men sen har jag väl vart i Täby med mollie nån dag, sen var babes och min dag (13onde) å då va vi på bio å kollade 2 guns den va rätt bra kunde varit lite mer "historia" eller hur man ska säga och kanske lite mer komedi eller mja roligare skämt så att säga med helt ok så fick jag rosor av min plutt också =)) Sov hos min syster en natt också, d va en liten tjej kväll då hennes sambo och hans son var borta så de var bara jag, min syster och hennes dotter/min systerdotter där och så hade vi köpt massa frukt å choklad. Trevligt! å Igår var jag med espri å lagade goda vårrullar och köpte massa godsaker å idag har jag varit med babe å några av hans kompisar å kollat på en gammal volvo som han skulle köpa typ till sin bror/ vinter bil. Sen åt vi tamarine å softade lite så mja nu har jag säkert missat en massa men så får de vara haha.
 
Har vart ledig i helgen faktiskt men imorgon jobbar jag igen och nu på lördag blir det nog lite fika med familjen för att fira min 19 års dag. Dock inget speciellt pallar inte fixa massa haha ;-P
 
Fina blommorna jag fick ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0