28/10 - min födelsedag

Sådär då haha äntligen ska jag blogga lite om min födelsedag! Enda anledning till varför jag inte gjort det än är nog mest för att det är "jobbigt" att fixa med bilder å sådär haha vilka i-lands problem man har va.. :P Ne men för jag har ju redan använt presenterna jag fått å sånt där men aja here it goes :)
 
Jag jobbade ju i alla fall i måndags på min födelsedag så det var där jag hängde under dagen hehe men sen på eftermiddagen plockade älskling upp mig när jag slutat så åkte vi till täbban en stund och kollade lite skor och sådär. Jag var helt inställd på att det inte skulle hända något speciellt just den dagen bara att vi två kanske skulle äta något tillsammans eller sådär för hade tänkt att ordna något med vännerna å sådär någon annan dag. Nä men då i alla fall när vi ska röra oss från Täby c så går vi till bilen och där får jag sätta på mig både ögonbindel och hörlurar haha så åker vi och jag har ingen aning om vart! Var typ helt ofixad och hade tråkiga kläder på mig typ leggins å en tjocktröja liksom så haha fin var jag då inte. Men i alla fall så kommer vi fram till destinationen och jag har fortfarande ögonbindel och hörlurar och där ett tag tror jag typ på riktigt att han tänkt att mörda mig hahaha ;-) Nerå men så kommer vi in i en byggnad känner jag för jag får gå i trappor och snurra runt å åka hiss osv sen får jag sätta mig ner och ta av ögonbindel och hörlurar så är vi hos Mollies mamma och mina tjejer är där och skriker grattis! Gissa om jag fick en (glad) överrakning och chock hade verkligen iiingen aning för hade förväntat mig - ja ingenting faktiskt. Haha så fina är dom allihopa verkligen som fixat en liten överraskning till mig jag blev så glad! Ja men så vi fikade och så fick jag presenter å sådär så det var verkligen en super födelsedag måste jag säga!! Älskar er alla ni är bäst ♥ Men sen efter det visste vi inte vad vi skulle hitta på och det SPÖregnade å så var det ju vardag så jag och babe åkte bara och åt på tamarine och tog det lugnt å sådär men var så himla glad för det dom fixat, tack snälla!
 
 
Mja vad jag fick jag då jag fick lite allt möjligt hehe :) Lite inredningsgrejor av babe som jag önskat mig (trodde först att det var ett djur i den där stora lådan hahaha) och av tjejerna fick jag presentkort, örhängen, strumpor, en tröja och choklad å ja det kan vara så att jag glömt nåt haha det var ju "så länge sen" nu hahah nerå men tusen tack till er som gjorde min dag till den bästa ♥


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0