Girls

Har chillar med Mollie & Espri hela kvällen Nice godnatt


Nyfärgat hår

Sov hos min mysis zZzZ vi vaknade lyssnade lite musik åt nutella mackor sen rullade jag hemåt medans han skulle till jobbet ett tag efter de. Mja drog till Mollsan föröskte oss på flätor idag igen men får se hur de blir med allt, går väl typ frammåt iallafall..?
 
Btw så har jag färgat mitt hår idag, innan maten.. Venne riktigt vad ja ska tycka det är typ rätt basic nu asså inte så många olika nyanser å sånt utan bara rätt trist egentligen men aja just nu får de vara som de e, kanske färgar de mer sen idk. här e en bild före bilder kan ni ju se överallt på bloggen för har inte färgat mitt hår på typ 1,5 år så :)
 
 
Det ser väl typ ut såhär antar jag..  Men tycker man ser mer skillnad irl men aja pallar knappt bry mig hehe

Firande+ någon som är bra på att fläta & sy in löshår?

Gokvälliiis! Har varit hos min syster idag på dagen då hon fyller år imorgon så vi firade henne med släkt, tårta och en massa annat fika, mys! Fick även en jääkligt försenad JULKLAPP av min bror ha ha! Aja d nice såklart :D
 


 
Nu på kvällen har jag softat hos Mollie med henne & Espri. Först spelade vi lite kort å drack te + lite mer fika, som att de inte räckte redan haha stackars min lilla kropp som jag bara stoppar i massa onyttigheter mjaa.. Försökte mig även på att göra små flätor för Mollie ska sy in hår men de gick sådär men kanske bli bättre ju mer man håller på men iaf om någon är bra på sånt och är erfaren när det gäller att sy in löshår så lämna en kommentar antingen här på bloggen eller HÄR på mollies tumblr så kanske man kan försöka fixa nåt? thxx bye
 
 

2852

Godnaaatt typ. Är fett trött ont i huvet i ögonen ja allt typ för jag och Mollie suttit å ätit ballerina hela jäkla dan. De enda nyttiga jag faktiskt fått i mig idag är en kiwi så mjaaaaa inte konstigt om min kropp inte vill vara med längre. Annars så var jag med min bf nu på kvällen vi var i jakan sen blev de inte så sent, stackarn har typ jobbat i 8 timmar flera dagar nu fyyyyy vill aldrig jobba eller börja skolan för den delen haha :( Minns att de va pain bara jag igck i skolan till 5 tänk då å jobba mycket värre men aja para rullar in
exakt så ja känner just nu fööör mycket bara aja vill köpa hårfärg som ja sagt 30 gånger men blir aldrig av för ja en pank och när jag inte e pank så köper jag ju ändå aldrig det jag  faktiskt behöver, ääääter upp mina para

Sommar å sol.. Iallafall idag

Helluuuu sitter på mollies uteplats å chillarrrrr tidigare var vi på våran "nyfunna" picknick plats med lite gott som Mollie så snällt tagit med sig. Satt där med Erika, Mollie och Evelina som förövrigt typ kommer hit nu också :-) later


SpiderrrHärligt att den bebott sig utan för mitt fönster

Födelsedags firande

Hej å hå. Har haft någon lust att blogga och är inte så där jätte sugen nu heller egentligen men kände att jag ändå ville få ner lite vad jag gjort under dagarna. Vet inte riktigt när det var sist jag bloggade men mja har nog inte hänt så mycket speciellt, förutom igår så kan skriva lite kort om det.

Var först med Mollie på dagen i någon lekpark, hon passade sin lilla syster haha så jäkla söt men hon tyckte ju vi var de tråkigaste människorna i hela världen, typ. Sen tagga jag hem, fixade mig å sådär sen runt 7 snåret åkte vi tjejer till Erika som fyllde hela 18 sommrar! Wiho grattis till dig, för typ 3dje gången :P Det bjöds på god mat och efterrätt nomnomnom det satt jäkligt fint måste jag säga! Hoppade lite studsmatta i regnet och hon öppnade sina fina presenter å sådär sen på kvällen åkte jag hem med Eldin som hämtade upp mig där... Hände lite andra grejer där imellan allt men så kan de va :-)
 
Asså snälla säg mig, HUR god ser inte denna kaka/tårta ut? Sitter å äter en bit just nu, fick nämligen med mig lite hem igår innan jag drog. Lyx ;)
 
 
 

Beställa mat online

 
2day: hm segaste först, drog till centrum en sväng sen fick lite pengar av pappa skulle köpa nån mat så taggade hem till mollsan, väntade på att Espri skulle komma så skulle vi alla beställa mat från onlinepizza, aa jag å Mollie beställde sallad å sådär Epsri tog en pizzza sen kom maten efter typ 30 min nice nice vi käkade softade lite sen kom Jenni & Johanna. Vi gick ut på jara sen åkte vi en sväng med Jennis nya bil som Johanna körde, lite kul att hon fått en bil (sin andra t.om.) fast hon inte ens har körkort än haha pressssssss

Ditt stjärntecken - stämmer det in på dig eller inte?

Väduren 21 mars – 20 april

Väduren styrs av Mars, som står för aktion och handling. Mars symboliserar också fysik. Väduren är det första tecknet i zodiacen, och är ett ledande tecken som vill att saker ska hända nu och på en gång. Vädurens element är eld vilket gör tecknet till ett impulsdrivet tecken som hellre agerar än funderar. Vädurar tar gärna en självständig ledarroll.

 

Oxen 21 april – 21 maj

Oxen styrs av Venus, som står för skönhet och kärlek. Oxen är ett fix tecken, vilket innebär att Oxen inte gärna viker av från sin bana. Ett lugnt, stabilt och njutande tecken som går sin egen väg, men Oxen är också känd för sin goda smak, envishet och som sensuell. Oxens element är jord och Oxar älskar att ta på andra och att bli tagna på.

 

Tvillingarna 22 maj – 21 juni

Tvillingarna styrs av Merkurius, som står för kommunikation och tänkande. Tvillingarna är ett föränderligt tecken som drivs av nyfikenhet, de älskar att undersöka världen runt omkring dem vilket är ett oupphörligt arbete som gör dem rastlösa och flexibla. Det är inte ovanligt att Tvillingarna har alla möjliga sorters vänner. De älskar att socialisera, prata och tänka högt. De är ett lufttecken vilket står för intellektuell förmåga.

 

Kräftan 22 juni – 22 juli

Kräftan styrs av Månen, som styr det undermedvetna och våra känslomässiga behov. Kräftan är ett ledande tecken och tar gärna kontroll över situationer, om än på mindre uppenbara sätt än Väduren. Kräftan är ett vattentecken som tyder på emotionell och intuitiv förmåga och Kräftor är ofta experter på empati. De är noggranna med sin omgivning och om de inte är hemkära med sin familj skaffar de ofta ett annat socialt nätverk som blir deras familj. Mer om Kräftan hittar du här.

 

Lejonet 23 juli – 23 augusti

Lejonet styrs av Solen, som styr vårt medvetande och det vakna livet. Lejonet är ett fix tecken som gärna vill ha allas bekräftelse. Lejonet vill också leda gruppen, men mer med anledning av sin egen karisma än med en plan. Lejonet älskar att stå i centrum, höras mest och synas bäst. Detta gör dem till otroligt vänliga, sociala individer. De är eldtecken och drivs av impulser och magkänsla, vilket inte alltid leder dem till de mest rationella besluten, men kanske de roligaste.

 

Jungfrun 24 augusti – 22 september

Jungfrun styrs av Merkurius, som står för kommunikation och tänkande. Jungfrun är ett föränderligt tecken och har en hög analytisk förmåga. Som jordtecken har Jungfrun inget behov av storslagenhet, utan är mer reserverad. Hjälpsam, lugn, intelligent och kritisk. Jungfrun är ofta pålitlig och känner stor plikt att hålla löften. När Jungfrun kritiserar ska man komma ihåg att det är ett sätt att visa omtanke – Jungfrun kännetecknas av sin dygdighet och vill gärna göra rätt för sig.

 

Vågen 23 september – 22 oktober

Vågen styrs av Venus, som står för skönhet och kärlek. Vågen är ett ledande lufttecken vilket innebär att de idéer och tankar Vågen har bär med sig en ledande kraft. De drivs att starta nya projekt genom detta. Vågen kännetecknas som mån om rättvisa och jämlikhet. Vågen fokuserar ofta på gruppen och är mån om att vara flera. De kan ha högt behov av att ständigt vara i en relation. Vågen är ofta omtyckt, klok, en aning obeslutsam (å ena sidan, å andra sidan…) och diplomatisk.

 

Skorpionen 23 oktober – 21 november <-- JAG ÄR DETTA TECKNET :)

Skorpionen styrs av Pluto och Mars, Pluto står för det undermedvetna och förnyelse, medan Mars står för aktion, handling och fysik. Skorpionen är ett vattentecken som gärna vill ha kontroll. Det är ett fix tecken och kan därför upplevas som väldigt intensiva. Skorpioner är kända för att testa sin omgivning innan de öppnar sig. De har en tydlig närvaro och kan ibland skrämma andra med sin självsäkra framtoning. De är fokuserade, passionerade och perceptiva. De upptäcker lätt allt som pågår runt omkring dem och förvånar andra med denna förmåga. De har djup psykologisk förståelse för världen och är ofta väldigt fysiska med andra.

 

Skytten 22 november – 21 decemeber

Skytten styrs av Jupiter, som står för expansion och tolerans. Jupiter kallas också för ”kungaplaneten”. Skytten är ett föränderligt tecken som gärna hela tiden ser sig om efter nya utmaningar. Skytten är optimistisk och älskar äventyr. De är lojala och öppna med vad de tycker, och även om de kan verka överdrivet spontana och energiska sviker de sällan ett löfte. De är ett eldtecken och går på magkänsla, därför är de ofta en aning ansvarslösa och överdrivet optimistiska. De lägger sällan ner tid på detaljer eftersom sådana i deras ögon är meningslöst tidsfördriv. Deras entusiasm är dock ofta oemotståndlig. De älskar ofta naturen.

 

Stenbocken 22 december – 19 januari

Stenbocken styrs av Saturnus, som står för begränsningar och struktur. Där Jupiter expanderar för mycket, håller Saturnus tillbaka. Stenbocken kännetecknas av ett behov av struktur och disciplin och är ett ledande tecken. De vill gärna styra sin omgivning lite och blir ibland förnärmade när omgivningen inte svarar som de förväntar sig. Stenbocken är ett jordtecken och är trots sin envishet otroligt vänlig och engagerad. De är otroligt ambitiösa, även om det inte alltid märks, och har stor respekt för sociala strukturer. Ofta har de otroligt bra känsla för stil då de, en aning konservativt, har hög respekt för alla sorters personer som imponerar på dem.

 

Vattumannen 20 januari – 18 februari

Vattumannen styrs av Uranus, som står för förändringar och nytänkande. Vattumannen är ett intellektuellt lufttecken som kännetecknas av sin förmåga att tänka självständigt och sina något excentriska drag. Vattumannen är ofta en idealist som andra upplever som vänlig och samtidigt lite bortkopplad. Vattumannen är ett fix tecken och är ofta uppslukad av de idéer och visioner som de tillfälligt har – men som kan bytas ut vilken minut som helst. De är som mänskliga uppfinnare som ständigt experimenterar sig fram genom olika tankar.

 

Fiskarna 19 februari – 20 mars

Fiskarna styrs av Neptunus, som står för intuition, drömmar, förvirring och illusioner. Fiskarna är ett föränderligt tecken som är öppna för alla slags idéer och alternativa förklaringar. Fiskarna kännetecknas av sin emotionella förmåga som sträcker sig från de närmaste till att gälla hela världen. De har god perceptionsförmåga, är ofta väldigt kreativa och medkännande. Ibland kan det vara svårt att veta var man har fisken, men ofta vet inte heller Fisken var den har sig själv. De älskar att prata om känslor, så att ta upp frågor om känslor är ofta ett bra sätt att lära känna dem.

 


Hemmmaaaaaaa

Har hängt med tjejorna mest hela dan sen nu på kvällen satt jag, Mollie & Espri hemma hos espiri å chillade ett tag. Fick köra Mollie i kundvagn dit å sen hem igen eftersom hon skadat sin fot härom dagen, om vi hade gått hela vägen hade det typ tagit 1 timme driver inte ens så den smartase lösningen var fan kundvagn! Gick riktigt bra tycker jag ändå :)
 


Ska strax gosa ner mig med denna pinglan! Tycker inte hon e så fotogenisk faktiskt.. Många tar så jäkla fina bilder på sina katter hit å dit men hon ser alltid lite halv skum ut när ja försöker ta kort på henne..? Haha min bebo

Bara hänger


Hann med både Täby och Uppsala

Go´kväll! Sitter å kollar på I Am Legend, skit bra film tycker jag faktiskt fast jag har sett den x antal gånger förut :)
Har varit med älsklingen hela dagen då vi först var i täby centrum, gick runt kollade lite å sådär sen åt vi middag sen vidare mot Uppsala där han skulle köpa ett par däck till sin ena bil.. Å det var den här dagen i stora drag. Nej nu ska jag fortsätta kolla film ciao!

Min dag + snälla börja inte regna

Tjo! Väntar på babe som ska komma hit efter han skjutsat några av sina släktingar till Arlanda, de ska utomlands typ :) Var med Jenni en stund på eftermiddan idag också, chillade på hennes balle men sen blev det för varmt så satte oss i hennes rum å glodde lite tv sen gick jag mot centrum sen vidare hem. 
 
Hoppas de inte börjar regna nu bara fett jobbigt :(
 


lilla jag just nu

Chompis försvunnen

Hello sitter i solen på baksidan som vanligt typ :-) spelar song pop fett kul ladda ner de!! Iallafall , min lilla kompis har försvunnit tror jag. Hade nämligen en igelkott som bodde här på min baksida (under några lådor typ) i några dagar, för nån dag sen men idag verkar den vara borta :( Har matat den med kattmat och kex men nu ligger det kvar lite kattmat utanför dens bo å de betyder ju att den inte varit där å käkat.. Mja hopps den kommer tillbaka fett söt! Vill fan ha en som husdjur :D


Random collage


Ny bakgrund på bloggen


Har bytt bakgrund som ni kanske märker, tyckte den var lite fin, inte så plain som innan liksom.. Men vad tycker ni? För mycket? Blir det jobbigt att typ läsa inläggen och sådär? I såfall får ni väl lämna en kommentar... Skulle behöva göra en ny header också men har typ ingen bra bild/bilder till det. Tråk! :/

Chrisspy


 


Älskar den här tumblrn! Hon är riktigt duktig på att sminka sig och man får ju lite inspo faktiskt. Vill typ sminka mig här och nu haha, man får så jäkla fina ögon med lösögonfransar dessutom.. Brukar ju faktiskt aldrig använda det iprincip, man orkar ju liksom inte men tycker att det lyfter sminket så jäkla mycket
 
 


http://chrisspymakeup.tumblr.com/

True story bro


Hemma nu!

 
Tjo är hemma nu igen. Hade ju en liten picnik med flickorna. Först var det bara jag, Jenni & Mollie men sedan kom även Espri ett tag och Johanna en liten stund också innan hon skulle vidare. Sånna här saker borde man ändå gör oftare, varken jobbigt eller dyrt. De flesta tog ju med sig lite grejer hemifrån men jag köpte några kakor å sådär sen satte vi oss bara på en liten plätt och softade galet! Bra tips till er som har lite brist på fantasi (som jag) just nu :)

Picknick

Mysigt med två av mina finisar Love u


Promenad i kylan i JULI???

Godmorgon solen skiner in genom fönstret och de känns rätt bra, men man vet ju hur det är med svenska sommarväder.. Btw, igår när jag, Mollie, Jenni & Espri var ute på en kvälls promenad så var det ju typ skitkallt mot slutet? Och då var klockan bara 21/22? Inte okej, hade liksom halsduk mitt i juli?
 
Vi gick runt lite vid sjön iallafall och sedan drog iallafall Espri hem medans vi andra travade vidare. Kom fram till att vi ville ha dip + något så jag och Mollie gick till centrum och köpte dippulver & en liten jäkla pringels bruk haha och Jenni gick hem till sig och hämtade typ gräddfil och morötter sen satte vi oss utan för henne å åt hahahaha riktiga luffare men kunde inte bry mig mindre  Haha mollies "skogspose"Onsdag

Sho! Har varit med babe mest hela dan, först vaknade vi han drog hem medans jag solade en stund innan de blev molnigt å trist, sen plockade han upp mig å vi drog mot stan. han köpte en ny data sen vidare hem till honom där han höll på att fixa med den å sådär medans jag typ halv sov, haha fett seg. Sen kom han med maaaaaaaaaaat ja dör hade inte ätit nåt förutom en choklad på två fucking dygn (för min pappa har varit borta å jag kan ju inte laga mat osv.) så de satt finfint! :D
 
Nu ska jag strax ut. Venne riktigt vad jag ska göra men verkar som att de blir en prommis? Får se vilka som hänkar kanske mobibloggar lite
 

You don't give a fuck. None of you. So why should I


godmorgon!

Sitter på mim baksida å njuter av solen, måste passa på! Snart är det höst igen :( Men nu börjar de typ regna? Mitt i den klarblåa himlen finns de nåt litet moln som innehåller regn tydligen men de e typ as skönt för solen lyser fortfarande lila starkt :D Venne vad som händer idag älsk drog hem för ett tag sen å sådär men mja vi får väl se helt enkelt.


Väntar på babe

Sitter å väntar på min älskling som har varit borta, wie e fett glad :)
Funderar på vad jag ska ha på mig? hmm.. Venne vad vi ska gör ifs men anyways, vädret är ju sådär. Grått som vanligt, kanske blir det regn?? Varmt eller kallt? hm

 


Beyoncé live

Oh my lord den där kvinnan alltså. JA JAG ÄLSKAR HENNE haha asså ärligt talat, vissa kanske inte gillar hennes musik men den som nekar att hon är grymt begåvad, snygg sexig vacker, fängslande är bannemig blind.
 
När jag väl börjat kolla kan jag inte sluta alltså. Sitter nämligen å kollar på "Beyoncé live" på 1:an. Älskling som sa att den var haha bytte kanal sen var jag fast :) Mjaaa jag venne ens vad jag ska säga hejd¨å
 
Kolla in den här! Den finns kvar i 7 dagar till! Annars lär de ju finnas på youtube

Bara väntar på att hon ska släppa ett nytt album men med det nya tillskottet till den lilla familjen kanske de dröjer ♥


Vill ha körkort!! NU

I förrgår, tror jag att det blir, så åkte jag en liten sväng men Johanna, Jenni & Ina till donken. Iaf, Johanna har precis tagit körkort därför var jag ju tvungen att åka med henne och jäävlar vad sugen man blir på att ta körkort jag dör!! Åker ju med Eldin hela tiden men när det blir någon i exakt samma ålder som en själv, ens vän och att det är någon som precis fått de så känner man den känslan 100 gånger starkare! Men hon är jätte duktigt iallafall, men kan inte hjälpa att bli lite avundsjuk. Men är samtidigt sjukt glad för hennes skull! Tycker hon (och alla andra som har körkort) är extremt duktiga för jag själv tycker ju det är as läskigt att köra än så länge.. Men hoppas det släpper snart! Måste fixa körtillstånd å skittttttttttttt
 

Snodde bilden från Johannas blogg som  ni hittar HÄR :)


Frukost människa?

Godmorgon! Vill fixa lite frukost men finns inte så mycket här hemma.. Har aldrig varit en "frukost-familj", som vissa som har typ 5 olika juicer, 3 olika bröd, massa fil & yoghurt osv. Brukar nästan aldrig äta frukost men borde nästan börja, speciellt nu på sommarlovet då jag är ledig. När skolan börjar hinner man nästan aldrig äta frukost på mornarna.
 

omggggg vill fan ha nutella de e så sjukt gott haha ja dör!1 Men kan typ inte ha nutella hemma den blir uppäten på några timmar bara och inte ens med bröd typ, eller så äter jag typ seriöst 10 rostmackor med nutella sen är den typ slut ändå. Haha, jag är på fullaste allvar typ hetsätare, driver inte ens

FREDAG 13

Haha sant


hungri =(

Blöö e sketa hungriiiii skulle kunna äta upp hela världen, om den hade smakat gottt
Svär ja ska tagga till centrum snart när de e lite torrare ute å köpa åtminstone choklad!
De jobbiga e att jag är pank, som oftast haha, så kan inte köpa med mig typ subway hem.
Fett lessen tjej som inte kan laga mat åt sig själv, eller nån annan för den delen
kommer dö när ja flyttar hemifrån å inte får mat av mina snälla papi längre
 
 


Vår dag idag, sedan den 13de december 2010
 

blixtar å dunder

Vilken morgon.. Har först suttit på baksidan och solat sen, från ingenstans, så sitter jag på baksidan och spanar efter blixten och lyssnar på åskan! Haha vilken jävla hel omvändning. Himlen öppnade sig, eller hur är det man brukar säga? :) Jäklar vad det brakade å dundrade lät som att hela Sverige blev bombat, tänk att leva i en krigszon fan va hemskt. ♥
 
Haha jag morgontrött!I väntan på mat

Sitter i bilen älsk håller på att fixa.. Ska snart äta middag tror jag, ett litet "firande" för våran dag, som är imorgon men då åker han till sina kusiner i Linköping över helgen så tog de idag istället! Är skit hungrig brää så pojken får öka tempot he he :D hörs ssssssssenare


Saker förändras

Blöö börjar bli lite sömnig va :) Ska strax börja tvätta bort sminket å sånt där de flesta flickorna gör på kvällarna, ni vet våra "ritualer" haha. Smörja in sig osv..
 
Har varit med babe idag, från och till. Inte gjort så mycket SOM VANLIGT men de finns ju ärligt typ inget att göra? Eller så äre bara vi som har riktigt sålig fantasi haha, nej men känns som man gjort allt redan och typ gjort de för många gånger så de e knappt kul längre? Men ja venne, vi kanske bara e inne i en slö period. Förra sommaren gjorde vi typ saker varje dag, men men det kan väl inte alltid vara likadant antar jag.
 

En bild från förra sommaren då vi var i karlberg och gick en promenad, satt å chillade på några klippor och köpte iceslush eller vare heter. Bara en sån sak liksom, vrf gör man inte fortfarande sånt? Haha ja svär vi har blivit gamla å gråa ♥

Redan höst?

Godmorgon peeps!! Hur har ni sovit? Jag har sovit bra. Men är less på detta jävla väder, det är typ kallt ute? Molnigt, trist, grått - är det redan höst? Aja inte mycket någon kan göra så man får försöka acceptera läget men det är ju rätt trist liksom.
 Förra hösten

Tävling!

"Jag tävlar om smycken för 400:- från Glittersten.se!
Tävlingen finns hos MansonDust.nu!"
 

Did it on 'emDag 71 – Ett kort på en måltid du ätit idag

Som ja sa........ Ja åt subway i centrum mummaa
 

haha fett tråkigt inlägg I know. Btw, länge sen ja gjorde denna lista har ju sagt att ja ska köra till 100 sen sluta så mja d ba att köra på :)

He he..
Kanske lite kul att när jag skrivit två inlägg per dag så är det feett mycket på min statistik inom inlägg eller vad man ska kalla det.. Haha, kanske inte den bästa bloggerskan men idc. My blog my rules

Sooftar hela dan varje da

Shoobrä! Har chillat mest idag sen varit med älskling ett tag. Åt subway haha så jäkla gott sen softade vi här i orten bara. Träffade han igår också, å även fina flickorna Jenni & Mollie. Satt på hennes baksida med äppelskivor och egenodlade jordgubbar (växer några på hennes tomt) så det va nice. Dåligt väder idag dock, fett tråk ville ju sola med fick sola lite igår iaf..
 

Godkväll!

 
Var ju hos min bror som ja bloggade om förut (äntligen funkar blogg.se appen igen!) för at fira hans födelsedag, trots att han fylde år för månader sen. Anledning till varför vi firar först nu var för han har varit i Afrika, Uganda ett bra tag och kom hem igår så när han fyllde år var han inte ens i Sverige så vi tog det nu. Fick även se han & hans tjejs nya lägenhet jätte fin var den stor och fräsh å ljus men samtidigt mysig med bra plats. På söder ligger den, man blir ju ganska sugen på att skaffa en själv haha men skulle aldrig ha råd just nu. Har inte ens ett jobb liksom, men i framtiden så .. 
 
Träffade även min lilla syster dotter Alva som vuxit så sjukt mycket sen jag sist såg henne, helt otroligt hur tiden kan gå så snabbt? Känns som att jag nyss lekte med Barbie och inte hade ett problem i världen, och nu står jag på tröskeln till vuxen och jag har typ redan åldersnoja. Hmm

Hos bror

På söder å firar hans väldigt försenade födelsedag. Skriver mer sen ciao


Balkong häng hos Espiri

Sitter på espris balle med henne & Jenni å chillar gal1 som vanligt. Lyssnar på musik å så. Skön sommarkväll faktiskt så d nicee


Ska man?

Ska sova strax börjar bli trött som vanligt men vill typ seriöst färga mitt hår til orange/brunt haha alla typ hatar oranget hår men fan inte jag! Ja tycker de e snyggt.. Beroende på vem som har det, såklart, men så är det ju med allt.
 
 


Once upon a time..
Ska man eller? ;-)Grått å trist

Har mest varit med babe & tjejerna de senaste dagarna. Har softat mest. Babe har sovit här några dagar nu och sådär annars inte så mycket mer. Vill fan hitta på något riktigt kul men vad finns det att göra? Har typ gett upp på den fronten. Är sjukt slö och seg idag i vilket fall, blir det av sånt här väder. Det är molnigt men varmt med fuktig luft, nästan lite blixt&åksa väder. 
 
mja min blogg suger I know men whata hell pallar ej bry mig för har inge bättre att säga/skriva/göra meeeeeeeeeeeeeeen nu ska jag till centrum tror jag å köpa choklad sen ska jag typ sova ha ha bye
 
vill ha soligt fint väder igen, vill stekaaaaas som en fiskpinne i en panna

Varmt!

Tjoo! Vilket väder vi haft idag helt amaaziing haha riktigt varmt faktiskt! Jag & babe tänkte faktiskt dra å kolla på en strand om den är OK eller ej tidigare idag men sen blev det typ punka på hans däck(?) så han var tvungen att åka å fixa det :( Medans gick jag och handlade å lite sånt och nu chillar jag bara hemma. Babe kommer snart igen, just nu är han och äter middag med hans kompis å sådäraaa
 
Bilder från igår när vi var & fika

Ser ni vad jag hade på mig? 


Jag och min fina Jenni

Myspys

Here I am, once again haha. Nej men har bloggar rätt dåligt de sista dagarna I know men bla. så har ju mina fina vänner kommit hem från en gal1 vecka på peace and love så.. Igår var jag iallafall med babe först, vi åkte till Stinsen sen Täby C men hittade inte så värst mycket, köpte ett vanligt grått basic-linne å han en keps. Senare på kvällen åkte jag hem till Jenni där jag hängde på hennes balle med hon & Katja riktigt mysigt och det blev övernattning för min del så vaknade hemma hos Jenni imorse då vi gjorde frukost å sådär, sen nu har vi varit med Mollie också & följde med Jenni när hon fixade naglarna. 
 
Ikväll blir det iallafall fika för hela slantet med Jenni, Katja, Denise, Jesse & eventuellt Mollsan. Mysiga dagar helt enkelt! Nu ska jag fixa mig lite så där men kan försöka mobilblogga senare men den appen suger faktiskt rätt hårt. Kan inte ens logga in..? aja vi får se hure blir ciao
 
 


RSS 2.0